Jag...

Jag heter Sara och har jobbat på mellanstadiet i nästan 20 år. Jag är svso-bild lärare och har alltid försökt ha bildlektioner som har anknytning med det vi jobbar med i andra ämne så bild inte blir ett avskilt ämne.
Alla bilder på bloggen har jag eller elever målat, förutom de från kända konstnärer förstås...
Jag har inspirerats av naturen, böcker ,andra bloggar,kolleger mm. En del uppgifter har jag kommit på själv, andra har jag sett och omarbetat och en del har jag kört med så länge att jag faktiskt inte vet var jag fått idén från början...
Jag sorterar bilderna efter teknik, motiv, ämne och den årskurs jag tycker är mest lämplig. Jag har använt uppgifterna i 4-6 jmen naturligtvis kan man använda en del även i andra åldersgrupper.

OBS! Tar tacksamt emot kommentarer om förbättringar, förändringar mm
Skicka gärna in egna förslag på bilduppgifter !
Jag nås på mejladress saragote@hotmail.com

torsdag 1 maj 2014

VATTNETS KRETSLOPP

Underskatta inte bild när det gäller att sprida viktiga budskap eller beskriva begrepp och sammanhang. Vi visade med enbart bilder (och några namnskyltar) vattnets kretslopp och vann första pris i tävling som "mitt vatten" ordnade....10000 kronor till klasskassan!


1 kommentar:

  1. WOW + stort grattis! Vilket bra arbete med fantastiska resultat - både er bildpresentation + det fina priset. Kommer säkert till nytta eller till skoj:)

    SvaraRadera